Wie is RandstadRijder

profielfoto van mij

 

Regilio Boldewijn uit Flevoland

Eigenaar van RandstadRijder

OVER MIJ

Mijn naam is Regilio Boldewijn. Als opstandige puber verzeilde ik in een saaie kantoorbaan, waarin ik veel te lang ben blijven hangen, maar uiteindelijk heb ik op tijd de doodlopende weg verlaten.

Ook ben ik nog steeds werkzaam in de zorg als coach van jongeren.

Prachtige ervaringen. Vooral creativiteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen komen in de nieuwe richting weer aan de oppervlakte.

OVER MIJN BEDRIJF

Vanuit deze ervaringen ben ik uiteindelijk in 2005 mijn bedrijf RandstadRijder gestart. Als ZZP-er ben ik nu actief met verhuis-, transport- en koerierdiensten. Zo help ik vooral mensen die echt goedkoop verhuizen willen en mensen die meubels en andere spullen willen laten bezorgen.

Omdat ik ook werkzaam ben in de zorg, heb ik veel contacten binnen zorginstellingen. Inmiddels hebben veel mensen die naar, of binnen een zorginstelling gaan verhuizen ook de weg gevonden naar RandstadRijder.

Als u over deze pagina een vraag of opmerking hebt, lees ik die graag.

  

Panorama Gouda markt

Home