Studentenkamer verhuizen

VERHUISBUS MET CHAUFFEUR HUREN

EN PROFESSIONELE HULP BIJ

ZELF-VERHUIZEN

OOK IN HET WEEKEND!!

 TARIEVENCONTACTOFFERTE

Onze Service Goedkoop Verhuizen is met name ideaal voor studenten. Samen met familie en vrienden is een  studentenkamer verhuizen snel en voordelig te realiseren.

Veel mensen die naar een studentenkamer verhuizen, hebben een groot netwerk met mensen die een handje willen helpen. Wij hoeven dan bijvoorbeeld maar met 1 verhuizer te komen die je met 1 of meer eigen mensen helpt met het laden en lossen.

Verhuisauto met chauffeur huren

Het naar een studentenkamer verhuizen kan helemaal goedkoop door alleen een bus met de chauffeur in te zetten. Je laadt en lost dan zelf met mensen uit eigen kring en zonder hulp van de chauffeur (chauffeur zorgt wel voor professioneel inpakken van de verhuisbus).

Dit is voor de compacte verhuizing, die goed is voorbereid, goedkoper dan zelf een bus huren. Dat kost meestal een paar honderd Euro borg en met zo’n grote bus is het ook een stukje lastiger rijden dan met een personenauto.

Ook is het aan te raden om vooraf goede voorbereidingen te treffen. Inpakken van dozen en spullen al vast demonteren en zo veel mogelijk beneden klaar zetten.

Kortom, voor mensen die naar een studentenkamer verhuizen is het verstandig om eens vrijblijvend een offerte aan te vragen en te overleggen met ons om een slimme en voordelige oplossing te vinden.

BESTELAUTO / MATERIALEN

BESTELAUTO

 
 TARIEVENCONTACTOFFERTE