Speciale aanbiedingen

Seats and Sofas

SEATS AND SOFASMet Seats and Sofas hebben wij speciale aanbiedingen besproken. Er gelden zeer voordelige prijzen voor het ophalen en bezorgen van uw aankoop bij Seats and Sofas.

Wij kunnen al vanaf € 55,00 uw bank ophalen in Maassluis en bezorgen binnen de hele regio Gouda / Reeuwijk.

Ga naar de tarieven

Visitekaartje = waardebon

Vistekaartjes worden vaak al snel weggegooid. Maar ons kaartje kunt u beter niet weggooien. Het is namelijk een waardebon voor particulieren die gebruik maken van onze meubel bezorgservice.

U kunt het visitekaartje zo vaak gebruiken als u wilt. U kunt het ook aan familie, vrienden of buren geven. Zorg dus dat u ons visitekaartje niet weggooit.

De waardebon kunt u als volgt per mail toegestuurd krijgen.

  • Bij de bevestiging van uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte.
  •  LIKE onze pagina op Facebook. Wij nemen dan contact met u om u een visitekaartje te kunnen sturen.
  • Meld u aan als klant. Dit heeft nog meer voordelen [lees meer].

Zondag voordeel

Ook op zondag hebben wij speciale aanbiedingen. Voor opdrachten die wij op een zondag kunnen uitvoeren, kan veelal een gunstiger tarief worden berekend, omdat het dan minder druk is op de wegen en in de steden.

Een bijkomend voordeel is dat u in het weekend vaak makkelijker mensen kunt vinden die u en onze chauffeur kunnen helpen bij het laden en het lossen.

Op zondag rekenen wij voor de inzet van 1 van onze verhuizers géén toeslag op het personeeltarief.

Korting op transport- en koerierdiensten

Een van de andere speciale aanbiedingen is dat wij uw opdracht / bezorging kunnen proberen te combineren met andere opdrachten op dezelfde route.

Dit kan aanzienlijke kortingen opleveren. De totale ritprijs kan dan namelijk worden verdeeld onder de betrokken klanten.

Meldt daarom vrijblijvend uw situatie aan, zodat wij kunnen zoeken naar een combinatie. Het verplicht u tot niets. Wel zouden wij het fijn vinden als u uw verzoek even afmeldt als het niet meer actueel is. Een mailtje op een WhatsApp-bericht is al voldoende.