Senioren verhuizen

VERHUISBUS MET CHAUFFEUR HUREN

EN PROFESSIONELE HULP BIJ

SAMEN-VERHUIZEN

OOK IN HET WEEKEND!!

 TARIEVENCONTACTOFFERTE

De Service Goedkoop Verhuizen is ook ideaal bij verhuizen naar, of binnen een zorginstelling. Senioren verhuizen, heeft veelal een grotere impact dan normaal. Dat geldt ook voor jongere mensen die een beperking hebben.

Wij overleggen daarom met zowel de zorginstelling als de betrokken familie over de te volgen aanpak. 

PERSONEEL MET ZORGERVARING

Randstadrijder heeft behalve ervaring met senioren verhuizen, ook een lange en praktische ervaring met het zorgen voor mensen die in een zorginstelling wonen. Dit betekent dat op de verhuisdag personeel aanwezig is dat, behalve helpt met de verhuizing, ook jaren lang ervaring heeft met het werken in de zorg met zowel senioren als met jongeren.

SENIOREN /BEJAARDEN

Bij het senioren verhuizen naar zorginstelling komt veel meer kijken dan alleen sjouwen en aanpoten.

Verhuizen naar verzorgingstehuis, of seniorenwoning is  een grote stap. Het achterlaten van de vertrouwde omgeving en het weer thuis voelen op een nieuwe woonomgeving is niet eenvoudig.

Meestal is de nieuwe woning  kleiner en is er voor veel dierbare bezittingen, met fijne herinneringen geen plaats meer. Senioren verhuizen is niet alleen een fysieke verandering, maar ook een emotionele gebeurtenis. RandstadRijder denkt graag met u mee om deze overgang soepel te laten verlopen.

LEEG OPLEVEREN OUDE WONING

Senioren verhuizen betekent vaak ook dat de oude woning leeg opgeleverd moet worden. Wij kunnen u daarbij ook helpen.

Het splitsen van de inboedel in afvoeren, of naar de kringloop, of mee naar de nieuwe bestemming.

JONGEREN

Behalve senioren verhuizen, hebben wij ook ervaring met het verhuizen van jongeren met bijvoorbeeld gedragsproblematiek, of andere beperkingen.

BESTELAUTO / MATERIALEN

BESTELAUTO

 

 TARIEVENCONTACTOFFERTEHOME