Historische reviews

Schrijf zelf een review en lees recente reviews

24-05-2016

Beste Mark, dank voor je manier waarop je met humor, inzet en kennis me geholpen hebt met de verhuizing op 8 mei. De aanbeveling van Daan en Linda was niets overdreven. Een volgende keer bel ik je weer!

Kleine inboedel verhuizen

02-04-2016

beste Mark, heel veel dank voor je hulp bij onze verhuizing (na 7 jaar voor de 2e keer). Zelfs 2e Paasdag was geen probleem voor jullie, ideaal. Met jullie inzicht, doorzettingsvermogen en materiaal is verhuizen een heel stuk makkelijker, sneller en gezelliger! Hopelijk gaan we voorlopig niet meer verhuizen,maar mocht dat wel weer gebeuren dan weten we je weer te vinden. We kunnen jullie in ieder geval aan iedereen aanraden!

Verhuizing met Pasen

22-02-2016

heel erg netjes en snel gewerkt bij de verhuizing van mijn moeder. Goed overleg, was een goede ervaring,
heel belangrijk voor mijn moeder die slecht ter been is.
Als er weer iets verhuisd moet weten we wie we moeten bellen…..;-)

Verhuizen naar zorginstelling

09-02-2016

Service was helemaal top. Bank stel opgehaald uit Hoofddorp naar Bodegraven gebracht voor een aantrekkelijke prijs.

Al met al een snelle goed communicatieve verhuis/lever service voor een goede prijs

Service 10
Snelheid 9
Communicatie 10

06-01-2016

Zeer aan te bevelen de service van de Randstad Rijder. Ik ben erg blij dat Mark mij zo goed heeft geholpen. Nu heb ik een erg mooie kast staan in huis.

Bezorgen kast

Cindy Terlouw

26-12-2015

in alle opzichten perfect! Bijzonder aardige en humorvolle verhuizers. Niets gebroken of beschadigd. Een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gezien deze leuke ervaring vind ik het jammer dat ik niet iedere maand ga verhuizen met de mannen van RandstadRijder!

J. de Wit / Gouda

25-12-2015

voor de tweede keer gebruik gemaakt van jullie verhuisbedrijf. Niets dan lof!!! Alles prima verhuist 2 X gereden, niets was teveel, spontane, vrolijke, niet moe te krijgen verhuizers! Zwaar, groot, breekbaar maakt niks uit, alles wordt met een glimlach en humor verhuist.

Echt een aanrader voor iedereen die zonder zorgen wil verhuizen!! Petje af jongens!!!!!! En de prijs??? Niet normaal dat jullie het daarvoor doen!!!!!dank jullie wel !!!! Btw. je mag mijn email adres gebruiken hoor!Ik ben ultiem tevreden!!!

Verhuizen Gouda

19-12-2015

voor ons bedrijf hebben wij de Randstad Rijder ingehuurd voor het ontruimen van een pand, afvoeren van bouwmaterialen en vervoeren van meubels. De RandstadRijder weet van goed aanpakken en is een zekere meedenker. Zeer aan te raden voor zijn kwaliteit, service en vlotheid.

Cherlita Hofmann

30-11-2015

Geweldige service, netjes op tijd,al 2x gebruik gemaakt van service. Bedankt Mark.

Marina

25-11-2015

van een van mijn klanten ontving ik een review op Marktplaats, die ook hieronder letterlijk is overgenomen.

“Groot zwaar raamkozijn inclusief zware dubbel beglazing zorgvuldig vervoerd. Vriendelijke man met duidelijke afspraken en houdt je goed op de hoogte. Wat betreft de prijs? De goedkoopste die ik ben tegengekomen!! Een aanrader dus!!!”

Vervoer raamkozijn

16-11-2015

meneer de Breet, RANDSTADRIJDER, heeft mij uitstekend en actief meegeholpen bij het voor elkaar krijgen van mijn één persoonsverhuizing.
Een aanrader.

Verhuizen inboedel

Dhr. B. Verburgh

06-10-2015 Hypotheekshop Bodegraven

Randstadrijder kwam de afspraken goed na en alles is keurig en snel verhuisd! Het was een prettige samenwerking! Ik kan iedereen Randstadrijder aanbevelen!

Verhuizen kantoormeubelen voor Hypotheekshop Bodegraven

12-10-2015 H. Siver

Exact op de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag werd het door ons gekochte afgeleverd
Grote klasse

Schilderij bezorgen / Gouda – Terneuzen

09-2015

Ik ben de afgelopen jaren binnen de regio Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn al diverse keren verhuisd door verhuisbedrijf Randstadrijder uit Gouda. Mijn ervaring, goedkoop verhuizen en alles perfect voor elkaar.  Eén van de weinige verhuisbedrijven in Gouda met persoonlijke aandacht en prima service! Een verhuisbedrijf dat waar maakt wat het belooft.

Verhuizen regio Gouda

22-09-2015 Ellen

Geweldige service. De volgende dag nog net een halfuurtje tijd om mijn bank op te halen en te bezorgen. Heel erg tevreden! Bedankt!

22-09-2015 E. Maljaars

Geweldige service. De volgende dag nog net een halfuurtje tijd om mijn bank op te halen en te bezorgen.Heel erg tevreden! Bedankt!

[Bezorgen Kwantum]

21-07-2015

Betrouwbaar, netjes en plezierig! Voor ons de kernwoorden mbt Mark, de Randstadverhuizer, en zijn hulp. Een verhuizing blijft toch iets waar je tegen opziet maar het geheel verliep rustig en op rolletjes! Echt Fijn!

Verhuizen kleine inboedel

20-07-2015 Henriette

Betrouwbaar, netjes en plezierig! Voor ons de kernwoorden mbt Mark, de Ransdstadverhuizer, en zijn hulp.Een verhuizing blijft toch iets waar je tegen opziet maar het geheel verliep rustig en op rolletjes! Echt Fijn!

15-07-2015 Cherlita Hofmann

voor ons bedrijf hebben wij de Randstad Rijder ingehuurd voor een ontruiming van een pand, bouwmaterialen afvoer en vervoeren van meubels. De RandstadRijder weet van goed aanpakken en is een zekere meedenker. Zeer aan te raden voor zijn kwaliteit, service en vlotheid.

15-07-2015 Marianne den Hartoog

Grote 3-persoonsbank via Marktplaats gekocht.
Moest van Haarlem naar Rotterdam.
De bank ging moeizaam uit huis en in de lift.
Toch goed gekomen en tegen een zeer schappelijke prijs.
Bedankt voor de service!

Transport bank

05-07-2015 Katrin Hauschild

Grote kapstok op marktplaats gekocht. Moest getransporteerd worden van Limburg naar Noord Holland. Hij werd zorgvuldig uit geladen en gedragen. Een aanrader voor eenieder die vervoer nodig heeft.

28-06-2015 Alex Holstein

Prima afhandeling! Mark heeft creatief meegedacht om de klus zo gunstig mogelijk voor alle partijen af te handelen. En dat is gelukt!

Vervoer schilderijen van Leiden naar Gouda

06-06-2015 A. Wijdom

Mark is niet alleen een vakman met veel inzicht maar hij heeft ook nog eens engelengeduld en overal een oplossing voor. Kan niet, bestaat niet.

Verhuizen in Den Haag

25-05-2015 Jan

Wij hadden een mooie kast staan in een werkplaats in het centrum van Gouda. Deze kast had ik opgeknapt en wit geverfd. Randstadrijder gebeld en die heeft de kast binnen een uurtje bij ons thuis op de 3e etage (met lift) zonder een schrammetje afgeleverd. Het was een plezierig contact en vakkundig. Randstadrijder is zeker een aanrader en de volgende keer bel ik weer Mark. Bedankt.

Meubel transport

04-05-2015 ikmaakhetzelfwel Bodegraven

Nu een aantal keer gebruik gemaakt van de randstadrijder. Prima communicatie, flexibel en behulpzaam. Ook naar mijn klanten toe een prima communicatie en service.

Transport tuinmeubelen

04-05-2015 Maruscha Veldkamp

Super goeie service en goedkoop! Wat ook vooral fijn was was het contact op de dag van levering. Het verkeer zat tegen waardoor de levering later kwam maar dit werd ruim van te voren gemeld waardoor je niet de hele dag thuis zat te wachten. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Transport tafel

08-04-2015 Hans van Egmond

vrijdagochtend 2 grote banken via Marktplaats gekocht. Van de 4 gemailde koeriers op Marktplaats kwam Mark als goedkoopste uit de bus. Door zijn gestructureerde opbouw van de leveringsopdracht liep alles op rolletjes. Goede communicatie met verkoper en koper. Na zorgvuldig uitladen en dragen stonden de banken reeds zaterdagochtend in onze woonkamer. Hulde aan Mark. Een aanrader voor eenieder die snel en zorgvuldig transport tegen een betaalbare prijs zoekt!

meubeltransport Gouda / 2 leren banken

30-03-2015 Katharina Hauschild

Vitrinekast helemaal van Noord Brabant naar het verre noorden getransporteerd. Snelle levering en goed afgehandeld. Ben zeer tevreden. Hartelijk dank Mark

Meubeltransport

24-03-2015 Annemieke van Thuijl

Uitstekend werk geleverd! Van te voren goed ingeschat hoe lang het ongeveer zou duren.

Alles zorgvuldig en netjes verhuisd!

Verhuizen in Alphen a/d Rijn

13-03-2015 Jan de Wit

In alle opzichten perfect!

08-03-2015 / zondag:

hoi bedankt voor het vervoeren Afspraken nagekomen goede prijs fijne man Bedankt ,volgende keer gaan we je zeker weer inschakelen Gr Henry

Bank dubbele hoek / 4 delen

25-02-2015 Robbert Jan Meerman

De Randstadrijder heeft ons met zijn team uitstekend geholpen met onze verhuizing. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend en wij bevelen De Randstadrijder dan ook van harte aan!

Kleine verhuizing Den Haag

12-02-2015 Anneke Tuntelder

Vorige week heeft Mark voor mij een 2 persoons boxspring opgehaald in Den Haag en vervoerd naar Maarssen. In één woord, TOP.
Een keurige man die meteen reageert wanneer je hem mailt, belt of appt. Het bed was keurig in kleden gewikkeld en hij heeft hem netjes afgeleverd. Onderweg contact houden zowel met mij als de verkoper n Den Haag.
Daarnaast is hij verreweg het goedkoopste( strakke prijs) en geen probleem wanneer hij mee moet helpen om iets naar boven te tillen. Anderen vragen daar minimaal € 50 extra voor. Dank je Mark.
Als ik ooit nog iets moet verhuizen ben jij de eerste die ik bel.
Groetjes,
Anneke

transport box spring

10-02-2015 Marleen Kersseboom

Een hele goede verhuizing gehad! Het verliep allemaal zeer vlot en de spullen zijn keurig overgekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Verhuizen Gouda.

10-02-2015 Maarten Klop

Mark heeft mij nu voor de tweede keer geholpen met verhuizen. Het is heel fijn dat hij zo mee denkt in planning en uitvoering. Hij is erg voorzichtig met de spullen, werkt hard, en zorgt dat alles op z’n plek komt. Beide verhuizingen waren een volledig succes! (en beide ook eerder klaar dan ik dacht)
Verhuizen over water.

29-01-2015 Rodney Gunput

Ik had geboden op een bank via marktplaats ,maar hoe die grote bank vanuit Rotterdam naar Amsterdam te krijgen.
De randstadrijder bood gelukking uitkomst.
We werden vlot en keurig geholpen
Hij belde zelf naar de ophaallocatie om een tijdstip af te spreken om de bank op te halen
We maken volgende keer zeker weer contact met de randstadrijder als er weer iets te vervoeren valt

29-01-2015 Tessa Halm

Hele goeie service, strakke prijs. Goede communicatie via email, telefonisch en whatsapp. Heel erg fijn met Mark zaken te kunnen doen. Als we nog een keer wat te vervoeren hebben, zullen we dat zeker weer via hem doen!

28-01-2015 Valerie Boekholt

zeer tevreden over de de service!!! Wij hadden een bank gekocht en die is naar volle tevredenheid op ons huisadres afgeleverd!! Ook fijn dat Mark nog een bericht stuurt hoe laat hij ongeveer er is!! En in ons geval de woonwinkel ook vooraf heeft gebeld, om zijn komst te melden.
Aanrader!!!!!!!

17-01-2015 Henk van der Zwan

Zeer snelle reactie (binnen uur) op offerte aanvraag in het weekend. Prima prijs en ook de uitvoering was snel en correct. Overleg goed mogelijk. Zeer tevreden.

Voor herhaling vatbaar!

(witgoed bezorgen)

11-01-2015 Ciska van der Laan

Vorige week voor de eerste maal gebruik gemaakt van Randstadrijder. Via marktplaats had ik een kastje gekocht; nadat ik het adres en telefoonnummer had doorgegeven, werd alles verder door hem geregeld en op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden

 

Schrijf zelf een review en lees recente reviews

 

Home