Goedkoop verhuizen

PROFESSIONELE HULP BIJ KLEINE DEEL VERHUIZINGEN

BESTEBUS MET CHAUFFEUR HUREN

OOK IN HET WEEKEND!!

 TARIEVEN / OFFERTE VERHUIZEN

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen met Randstadrijder. De specialist in verhuizen kleine inboedels particulieren. Wij kunnen uw inboedel goedkoop verhuizen door het samen met u te doen.

Dat betekent dat u goede voorbereidingen treft en zo mogelijk een verhuisteam samenstelt. Wij kunnen bij uw verhuizing professioneel helpen met 1 of 2 vriendelijke verhuizers. Wij kunnen meerkeren rijden tussen uw nieuwe- en oude adres.

Indien u goedkoop wilt verhuizen in de regio Flevoland, of tussen regio’s in de rest van midden-Holland, is RandstadRijder de goedkoopste verhuizer van de kleinere inboedels.

Bestelauto met chauffeur huren

Echt goedkoop verhuizen doet u als u bij ons een bestelauto met chauffeur huurt en met uw eigen verhuisteam uw inboedel verhuist. De chauffeur helpt dan niet met het van en naar de bestelbus sjouwen van uw spullen, maar is wel in de bestelbus aanwezig om deze professioneel te laden. Verder adviseert hij zo nodig bij hoe uw verhuisteam het sjouwwerk het beste kan aanpakken.

In veel gevallen kunnen wij uw inboedel dan al onder de 250 euro verhuizen. Een kleine inboedel, bijvoorbeeld een studenten inboedel, kan meestal al voor minder dan 150 euro verhuisd worden.

Verhuizen in het weekend zonder toeslag

In tegenstelling tot de meeste andere verhuisbedrijven, kunnen wij uw inboedel ook goedkoop op zaterdag en zondag verhuizen. Wij berekenen hiervoor geen extra toeslag (m.u.v. 2e verhuizer op zon- en feestdagen). Wel is de belangstelling wat betreft goedkoop verhuizen op zaterdag en zondag groot. Indien u uw inboedel goedkoop op zaterdag of zondag wilt laten verhuizen, is het zaak om uw verhuizing ruim van te voren te plannen.

Goedkoop verhuizen? Gratis offerte

Goedkoop verhuizen begint met een duidelijke en GRATIS offerte. U kunt snel en eenvoudig een offerte aanvragen en zien wanneer onze bestelbus met chauffeur voor u beschikbaar is.

Bijzonderheden

  • Geen Miele wasmachines via gedraaide trappen.
  • Geen hijs- en takelwerk / niet door ramen of over het balkon etc.

BESTELAUTO / MATERIALEN

BESTELAUTO

 TARIEVEN / OFFERTEHOME